Seminar IN Zicht 2.0 - IN Kaart IN Praktijk

seminar in zicht in kaart in praktijk

Education Lab organiseert een tweede seminar in samenwerking met het Lerarencollectief en researchED over effectieve interventies. Hoe kies je een effectieve interventie? Wat werkt bij professionalisering? En wat zijn effectieve interventies voor sociaal emotionele ontwikkeling?

Van evidence-based interventie naar evidence-informed werken. Van INzicht, naar IN kaart, naar IN de praktijk!

Over dit evenement

Education Lab organiseert een tweede seminar in samenwerking met het Lerarencollectief en researchED, waar een praktisch vervolg wordt gegeven aan het eerste veelbekeken seminar van 7 april. Wil je het terug zien? Klik dan op onderstaande video.

Veel scholen zijn al klaar met het maken van hun schoolscan en hebben de ontwikkeling van hun leerlingen in kaart gebracht. En nu? Wat ga je doen? In dit seminar aandacht voor hoe je een passende interventie kiest én hoe je professionalisering vorm en inhoud kan geven zodat het leidt tot duurzame verbetering van het onderwijs. Ook de prangende vraag over wat te doen voor de sociaal emotioneel ontwikkeling bespreken we aan tafel met onze gasten. Je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen!

Onze gasten zijn; Inge de Wolf, Tijana Breuer, Tom Stolp, Eva Naaijkens, Martin Bootsma, Arco Harink. Het seminar wordt wederom door Gernanda Schutte gepresenteerd, Jan van de Ven van researchED Nederland modereert via de livestream om jullie vragen meteen tijdens de uitzending door te zetten.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: woensdag 16 juni 2021, 16:00-17:00 uur
  • Locatie: online
  • Voor wie: leraren en schoolleiders
  • Kosten: geen

Meer informatie en aanmelden