Congres Toetsen & Examineren in het Hoger Onderwijs 2021

  • t/m
Congres toetsen en examineren in het hoger onderwijs

Het congres Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs is al 19 jaar het congres waar onderwijsprofessionals uit het HBO én WO elkaar ontmoeten; een goede combinatie tussen wetenschap & praktijk; hét congres waar je niet alleen luistert, maar ook doet!

Werk jij ook mee aan een helder, objectief en uitgebalanceerd toetslandschap?

Je bent zo sterk als je zwakste schakel. In veel delen van de onderwijsketen is toetsing en examinering (op afstand) deze zwakke schakel… Jouw reactie als onderwijsprofessional hierop is van essentieel belang: blijf je jezelf ontwikkelen en sta je open voor andermans ideeën?

Tijdens het congres Toetsen & Examineren in het Hoger Onderwijs op 20 en 21 september 2021 maken we met z’n allen grote stappen voorwaarts om het onderwijs fundamenteel te herontwerpen. Hierna prikkel, stimuleer en daag je studenten en collega’s uit voor blijvend kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Praktische informatie

  • Datum: 20 & 21 september 2021.
  • Voor wie: iedereen die werkzaam is in het Hoger Onderwijs en zich bezighoudt met toetsen en examineren.
  • Locatie: indien de coronamaatregelen toelaten om eind september fysiek samen te komen, dan ben je beide dagen van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht.  Indien bijeenkomsten niet of beperkt mogen plaatsvinden, dan vindt het programma volledig online of in een blended opzet plaats. 
  • Kosten: Tot 1 juni krijg je €200,- vroegboekkorting op een full ticket (2 dagen) of €100,- vroegboekkorting bij inschrijving op één dag. Kom je met 3 collega’s of meer? Dan kom je wellicht in aanmerking voor extra collegakorting.

Meer informatie en aanmelden